Most a karácsonyi időszakban minden fekhely mellé ajándék jàr!

Minden vásárlással automatikusan támogatsz egy menhelyet.

Hámok

20.955 Ft

Közepes és nagy kutyák számára megfelelő csak.

Méretei:

Nyak: 43-60 cm, has: 73-87 cm

Extra jellemző: extra kézkialakítás a gazdinak, rozsdamentes kellékek

Hámjaink prémium minőségű anyagokból és kellékekből vannak összerakva. Időtállóak és strapabírók. Ez biztosan egy olyan darab lesz ami jó sokáig elkíséri kutyusodat az sétái során.

A hám belső része, ahol a kutyus szőrével, bőrével találkozik vízlepergető és légáteresztő. Így nem kell attól félni, hogy a kutyus nyaka aláizzad és allergiás tüneteket produkál. Az anyagot megerősítettük és plusz bélést tettünk bele, hogy ne sebesedjen ki nyakuk és hasuk még a nagyobb ellenállás esetén sem. Könnyű tiszttán tartani. Maga az anyag vastagsága 5 cm széles. Hátul van egy extra kialakítás a gazdi keze számára, hogy könnyebb legyen megtartani a kutyust lábunknál.

Több méret és szín variációban elérhető. Az egyszerűbb homogénebb színektől egészen a vibráló színekig, merész mintákkal vagy éppen fényvisszaverő csíkkal is a biztonságosabb esti séták végett.

Csomagodat a lehető legnagyobb gondoskodással készítjük el neked.

A szállítás 4-5 munkanapot fog igénybe venni maximum. Megpróbáljuk ezt az időt lecsökkenteni és a lehető leghamarabb kézbesíteni, viszont, ha éppen varrni kell, akkor eltarthat ennyi ideig is.

Sok-sok szeretettel csomagoljuk és megpróbáljuk a lehető legkisebbre csökkenteni a felesleges csomagolás mértékét, ezzel is védve a környezetet.

Onnantól, hogy megkaptátok a csomagot már nincs is más dolgotok, csak élvezni a benne rejlő terméket. Reméljük elnyeri tetszéseteket és hosszú-hosszú ideig tudjátok használni.

Választhatsz bankkártyás (Stripe) vagy utánvétes fizetést is.

Egyéni összegű pénz adományt szeretnék küldeni

Ft