Most a karácsonyi időszakban minden fekhely mellé ajándék jàr!

Minden vásárlással automatikusan támogatsz egy menhelyet.

A küldetésünk, hogy minél több kutyusnak találjuk meg az álomgazdit!

Minden vásárlásoddal automatikusan támogatod a Fogadjörökbe alapitványt, de külön lehetőséged is van pluszban adományt felajánlani pénz formájában vagy pedig a segítségeddel életeket menteni.

Jelentkezz ideiglenes gazdinak!

Sajnos rengeteg a gazdira váró 4 lábú. Azért mert menhelyeken rostokolnak egy jobb élet reményében vagy éppen azért mert borzasztó körülmények között egy nem megfelelő gazdinál élnek. Mi nekünk az idős, a keverék és a sérült kutyusok is egyaránt szépek és megérdemelnek még egy esélyt.

Ha szeretnél te is másképpen segíteni mint pénz adomány, akkor nálunk megteheted! Ha van pár heted amit rászánnál egy rossz sorsú kutyus megmentésére akkor jelentkezz ideiglenes gazdinak a fogadjörökbe Facebook oldalán!

Örökbefogadás

Gazdi szeretnél lenni? Már régóta keresed az álom kutyusod, mert szeretnél örökbefogadni egy kutyust, akkor jó helyen vagy! Ha van 15/18 éved, hogy szeress és felelősségteljesen gondját viseld egy négylábú kis csodának akkor ne habozz, találd meg azt a kutyust, akinek te leszel a tökéletes gazdi!

Kövessd be a fogadjörökbe oldalt instán vagy facebookon, de ha nem tetted ezt meg akkor is fogsz találkozni a petpawer oldalán időről időre 1-1 gazdira váró kutyussal, #mertsegítenijó.

Egyéni összegű pénz adományt szeretnék küldeni

Ft