Most a karácsonyi időszakban minden fekhely mellé ajándék jàr!

Minden vásárlással automatikusan támogatsz egy menhelyet.

Rólunk

A négylábúak mindig is az életem részét képezték. Jelenleg is három kutyusunk van így pontosan tudjuk, hogy egy kutyus vagy cicus családtag ezért nekik is a lehető legjobbat próbáljuk megadni. Nem mindegy milyen minőségű fekhelyben alszik kedvencünk az évek során vagy, hogy hogyan minden nap.

A Fogadjörökbe alapítvány egyik alapító tagja vagyok. Így több mint 1000 mentett kutyus után és több ezer sanyarú sorsot látva, óriási örömmel tölt el, ha kiskedvenceink az őket megillető társként vannak kezelve otthonaikban, ebbe beletartozik az is, hogy felelősségteljesen választjuk meg számukra azokat a kiegészítőket amiket használnak életük során, ezért hoztam létre ezt a márkát, hogy itthon is lehessen kapni hazai, itthon tervezett és készített, igényes termékeket. Mind egy alapítvány, mind egy gazdi szempontjából a fő célunk a kutyusok jóléte, hogy boldogan és jó életminőségben töltsék el leendő életüket mellettünk.

A Petpawer szeretné kedvenceinknek megadni a jó alvás és séta minőségét mindeközben ötvözni a designt és a minőséget. Reméljük nektek is legalább annyira tetszenek termékeink mint nekünk. Reméljük kedvenceitek jókedvvel és sokáig fogják használni a nálunk vásárolt termékeket.

Minden vásárlással automatikusan támogatsz egy menhelyet, de további pénz felajánlásra is van lehetőséged a fizetésnél. Szeretnénk elérni, hogy kevesebb otthontalan kutyus legyen. Illetve azok akik gazdit keresnek hamarabb gazdira találjanak.

#petpawer #mertsegítenijó #adoptdontshop #vegyélhazait #fogadjörökbe

Egyéni összegű pénz adományt szeretnék küldeni

Ft