Most a karácsonyi időszakban minden fekhely mellé ajándék jàr!

Minden vásárlással automatikusan támogatsz egy menhelyet.

Utazó kutyafekhely

22.225 Ft

Mérete: 85×65 cm

Extra ismertető jele: utazós, praktikusság, vállra rakható

Anyaga: külseje 100% polamid, belseje 100% poliészter

Pet Pawer Prémium Utazó Kutyafekhely – Kényelem Útközben!

Ha mindig is vágytál egy olyan fekhelyre kutyád számára, ami könnyen hordozható és nem foglal helyet a kezedben, ez a válladra is rakható több funkciós kisállat heverő bomba biztosan tetszeni fog. Legyen szó rokon látogatásról, egy hosszú hétvégéről, baráti összejövetelről vagy csak egy piknikről, ezt a könnyen feltekerhető és akár kaki zacsi vagy itatótállal is bővíthető utazós kutyafekhelyet minden csavargó ebnek meleg szívvel ajánljuk.

A heverő külső rétege vízlepergető és ellenáll a szennyeződéseknek míg a belső része puha és kellemes. Bélelt a két anyag között így kutyusod biztosan nem a kemény, hideg talajon hajtja álomra mancsait, de ha még mindig aggódsz a kényelme miatt csavarj bele egyet kutyatakaróink közül.

A kutyafekhely fülei lecsatolhatók, így őket nem kell olyan gyakran mosni a gépben. A fül kialakításának, köszönhetően a karabinerre bármi más hasznos dolog is pluszban felcsatolható a heverőre.

Az utazós kutyafekhely összecsavart formájában könnyedén vállra rakható vagy keresztben a testeden hordható. Ez egy olyan heverő, ami minden izgő-mozgó kutyus és gazdi számára is egy nagyon tuti választás.

Az anyag kiválasztásánál fontos szempont volt a tisztíthatóság és a nagy igénybevétel miatt az anyag minősége. Öko-Textil minősítéssel rendelkezik minden anyagunk. Minden fekhelyünk mosható 30 fokon illetve vízlepergető tulajdonságuk is van. Soft shell anyagunkba a szőr kevésbé ragad bele így egy szőrleszedővel könnyedén el is távolíthatók. Sherpa anyagunk a bárányok bundáját utánozza és egy meleg, bebújásra csalogató érzete van, kutya vásárlóink visszajelzések alapján 100%-os az elégedettség.

A fekhelynek OEKO-TEX standard 100-as minősítésű a külső és belső huzata és a belső töltetük is egyaránt.

A címke egyedileg gyártott gumi címke.

Minden anyagunk:

 • vízlepergető
 • kisállatbarát (nagy kopásállóság)
 • könnyen tisztítható
 • légáteresztő
 • égéskésleltetett

Belsö töltetek:

szilikonizált poliészter rost, vagy poliészter golyó:

 • oeko-tex standard 100
 • antiallergén
 • poratka mentes
 • mosható
 • könnyen szárad
 • 100% poliészter
 • Az egyszerű és gyors tisztítás érdekében használj szösztelenítő hengert vagy porszívózd le a fekhelyet egy kárpitkefével a mindennapokban.
 • Más szennyeződéseknél csupán egy nedves rongyra vagy puha szivacsra van szükséged, amivel könnyedén eltüntetheted a felületi szennyeződéseket.
 • Ha pedig az egész fekvőt szeretnéd mosni akkor, szedd ki belőle a párnát vagy egészben bodb be a mosógépbe. Maximum 30°C-on mosógépben mosható. Mosás után hagyd a levegőn megszáradni. Ne tedd szárítógépbe, ne vasald.

Round fekvőnél: 

 • A párna rendkívül puha, szilikonizált poliészter rosttal van töltve. A hosszú élettartam érdekében a párnát ennek megfelelően karban kell tartani és heti rendszerességgel felrázni. Amennyiben szükségét érzed mosógépben mosható 30°C-on. Ne tedd szárítógépbe. Mosás és száradás után is rázd fel.
Csomagodat a lehető legnagyobb gondoskodással készítjük el neked.

A szállítás 4-5 munkanapot fog igénybe venni maximum. Megpróbáljuk ezt az időt lecsökkenteni és a lehető leghamarabb kézbesíteni, viszont, ha éppen varrni kell, akkor eltarthat ennyi ideig is.

Sok-sok szeretettel csomagoljuk és megpróbáljuk a lehető legkisebbre csökkenteni a felesleges csomagolás mértékét, ezzel is védve a környezetet.

Onnantól, hogy megkaptátok a csomagot már nincs is más dolgotok, csak élvezni a benne rejlő terméket. Reméljük elnyeri tetszéseteket és hosszú-hosszú ideig tudjátok használni.

Választhatsz bankkártyás (Stripe) vagy utánvétes fizetést is.

Egyéni összegű pénz adományt szeretnék küldeni

Ft