Most a karácsonyi időszakban minden fekhely mellé ajándék jàr!

Minden vásárlással automatikusan támogatsz egy menhelyet.

A fekhelyek rendkívül puha, szilikonizált poliészter rosttal vannak töltve. A hosszú élettartam érdekében a párnát, ami benne van illetve magát a fekhelyet ennek megfelelően karban kell tartani és heti rendszerességgel felrázni.

Egyszerű és gyors tisztításnál használj szösztelenítő hengert vagy porszívózd le a fekhelyet egy kárpitkefével.  Ezt érdemes minden héten elvégezni.

Más szennyeződéseknél csupán egy nedves rongyra vagy puha szivacsra van szükséged, amivel könnyedén eltüntetheted a felületi szennyeződéseket.

Ha pedig az egész fekvőt szeretnéd kimosni akkor, szedd ki belőle a párnát és dobd be a mosógépbe. Maximum 30°C-on mosógépben moshatóak. Mosás után hagyd a levegőn megszáradni. Ne tedd szárítógépbe, ne vasald.

 

 

Kerekecske fekhelyünk belső töltete poliészter golyócskákból áll, ezek nem moshatóak!

Ha szennyeződés éri a felületét, akkor óvatosan nedves ronggyal tisztítsd meg, ha mosni szeretnéd ezt a fekvőnket, akkor elég ha a külső huzatot lezipzárazod és azt mosod ki maximum 30 fokon. A belső babzsák részt pedig kiteszed szellőzni illetve jól felrázod. Ebbe lehet kérni parajdi sóval töltött zsákocskát, ha így teszel akkor vedd figyelembe, hogy a só nem szereti a vizet, tehát minden esetben ha tisztítod, távolítsd el a zsákot.

 

Parajdi sóval töltött fekhelyeink esetében a sót el kell távolítani mosás előtt. Ágyikó fekhelyink esetében: távolítsd el a tépőzár mögötti zsákocskát (ebben van a só ezt nem kell mosni) és utána tudod a mosógépben 30 C fokon kimosni. Ne szárítózd, és ne vasald az anyagot. Ha jól kiszáradt a sóval teli zsákocskàt visszatudod tenni.

 

A zsák ami sóval van töltve külön is használható, könnyű kivenni így a gazdi kellemetlen tüneteit enyhítésére is lehet haszosítani.

A sópárna melegen és hidegen is alkalmazható.

Felmelegítve fájdalomcsillapítására alkalmas. Segít a gyulladások kezelésében, asztma és allergia esetén enyhíti a tüneteket.

Hűtött formában zúzódások, ficamok, rándulások esetén alkalmazandó.

Melegíteni sütőben érdemes kb 50-60 fokon. Kerüljük a mikrohullámú sütőben való melegítés.

Hűteni hűtőszekrényben, mélyhűtőben érdemes körülbelül fél órán keresztül.

 

Egyéni összegű pénz adományt szeretnék küldeni

Ft