Most a karácsonyi időszakban minden fekhely mellé ajándék jàr!

Minden vásárlással automatikusan támogatsz egy menhelyet.

Nyakörvek

19.685 Ft22.225 Ft

Közepes és nagy kutyusoknak ajánljuk kb. 30 kilótól felfelé.

Méretei:

  • M: 36,5-53,5 cm
  • L: 43,5-57,5 cm
  • XL: 52,5-66,5 cm

Extra jellemző: extra kézkialakítás a gazdinak, rozsdamentes kellékek

Nyakörveink prémium minőségű anyagokból és kellékekből vannak összerakva. Időtállóak és strapabírók. Ez biztosan egy olyan darab lesz, ami jó sokáig elkíséri kutyusodat sétái során.

A nyakörv belső része, ahol a kutyus szőrével, bőrével találkozik vízlepergető és légáteresztő. Így nem kell attól félni, hogy a kutyus nyaka aláizzad és allergiás tüneteket produkál. Az anyagot megerősítettük és plusz bélést tettünk bele, hogy ne sebesedjen ki a nyakuk még a nagyobb ellenállás esetén sem. Könnyű tisztán tartani. Maga a nyakörv 5 cm széles. Hátul van egy extra kialakítás a gazdi keze számára, hogy könnyebb legyen megtartani a kutyust lábunknál.

Több méret és szín variációban elérhető. Az egyszerűbb homogénebb színektől egészen a vibráló színekig, merész mintákkal vagy éppen fényvisszaverő csíkkal is a biztonságosabb esti séták végett.

Csomagodat a lehető legnagyobb gondoskodással készítjük el neked.

A szállítás 4-5 munkanapot fog igénybe venni maximum. Megpróbáljuk ezt az időt lecsökkenteni és a lehető leghamarabb kézbesíteni, viszont, ha éppen varrni kell, akkor eltarthat ennyi ideig is.

Sok-sok szeretettel csomagoljuk és megpróbáljuk a lehető legkisebbre csökkenteni a felesleges csomagolás mértékét, ezzel is védve a környezetet.

Onnantól, hogy megkaptátok a csomagot már nincs is más dolgotok, csak élvezni a benne rejlő terméket. Reméljük elnyeri tetszéseteket és hosszú-hosszú ideig tudjátok használni.

Választhatsz bankkártyás (Stripe) vagy utánvétes fizetést is.

Egyéni összegű pénz adományt szeretnék küldeni

Ft