Most a karácsonyi időszakban minden fekhely mellé ajándék jàr!

Minden vásárlással automatikusan támogatsz egy menhelyet.

Fekhelyet hosszú időre választ  az ember, így nem mindegy a minsőség amiben kutyusunk évekig élvezni fogja pihenéssel töltött óráit. Ismerd meg a petpawer újgenerációs prémium fekhelyeit.

 

Minden fekhely designja és kialakítása egyedi. Itthon tervezett és kivitelezett. Sok éves, sok kutyás tapasztalások után lettek lemintázva, hogy a megfelelő kialakítás és prémium minőséget biztosítani tudjuk vásárlóink számára.

 

Minden kutyusnak megvan a saját személyisége, szokásai, rigolyái ezért nem mindegy milyen fekvőt választunk ki számára. A választásunk nagyban befolyásolhatja pihenésének minőségét, ízületei jólétét. Egy-egy beteg kutyusnak pedig végképpen nem mindegy, hogy mi az, amivel mi gazdik tudjuk támogatni a felépülésében vagy állapota szinten tartásában, a fekhely választás pont egy ilyen dolog hiszen felgyógyulásuk nagy részét ebben tölti. 

 

Vannak ebek akik csak leheveredni szeretnek, vannak akik a meleg, puha agyagba bekuckózni. 

Mi a fekhelyeinket különböző fekvő típusok szerint valamint funkciók szerint készítettük el.

 

Na de melyik típushoz milyen kutyus is illik?

 

Bújócska – ha nem zavarja kutyusod, hogy az anyag hozzáér a testéhez, szereti magát valamibe belefúrni akkor ez neki egy tuti választás lehet. Ki és be fordítható így olyan mintha két fekvőt kapnánk egy áráért.

             

Odu – Vékony testalkatú, fázós kutyusok nagy kedvence. El lehet benne bújni, bele lehet süppedni. Igazán meleg érzetet ad. Karimája fel-le hajtható és belső párnája külön kivehető. Nem csak a vékony kutyusok szeretik hiszen ez az abszolút kedvenc vásárlóink körében!

 

Ágyikó- Klasszikus forma, könnyítetten lehet ki-be járni belőle. Idős, ízületes, allergiás kutyusok számára kiváló választás hiszen Parajdi sóval van töltve. Ez a természetes gyógymód nagyban tudja támogatni kutyusunk általános egészségét. 

Tágas pihenő felület és kétféle választási lehetőség közül lehet választani a belső kialakítás szempontjából. Pihe puha belső ami télire nagyon kellemes meleget ad vagy légáteresztő anyag amiről a szőrt könnyedén el lehet távolítani egy szőr leszedő henger segítségével.

 

Kerekecske

Ki az, aki nem szeret babzsákon pihenni? Általában mindenki szereti, nincs ez másként a kutyusokkal sem. Könnyű róla fel/le lépni vagy csak ráheveredni. Felveszi a kutyus testének formáját. Lehet bele külön vásárolni Parajdi sót, ilyenkor egy anyagba bevarrt kis Parajdi só párnát kapunk mellé, ami könnyen ki-be vehető. Egyszerű tisztán tartani és nem tartja meg a nem kívánt szagokat.

Igény esetén ebbe a fekhelyünkbe lehet kérni parajdi sót. Ilyenkor egy sóval töltött zsákocska fog kerülni a babzsák töltet tetejére. Könnyű kivenni és visszarakni. Olyan kutyusok akiknél van egy pici inkontinencia vagy egyből vizes lábbal ugrik az ágyba probléma lehet a só feloldódása, mert ugyan a bútorszövet alatt van egy külön zsákba, ha víz szivárog át akkor a só feloldódik. Ha kutyusod ilyen típus, de parajdi sóval töltött fekhelyet szeretnél neki beszerezni akkor inkább, ágyikó típusú fekhelyünket válaszd neki.

 

Utazó: Nagyon magyarázni nem is kell, hogy ez miért is egy kiváló választás kirándulni imádó, nagy utazó kutyusok számára.

Egy tökéletes hordozható fekhely alternatíva az elmenős napokon, továbbá az autós ülésre is jól hasznosítható, hogy ne legyen piszkos imádott kutyusunk alatt. Könnyű tisztán tartani a külső anyagot használat után egy gyors vizes áttörlés és tiszta is. Ha ez nem segítene, akkor pedig irány a mosógép.

Egyéni összegű pénz adományt szeretnék küldeni

Ft