Most a karácsonyi időszakban minden fekhely mellé ajándék jàr!

Minden vásárlással automatikusan támogatsz egy menhelyet.

A parajdi só pozitív hatásait már régóta ismerik a népi gyógyászatban, de egyre elfogadottabb kezd lenni széles körben is. A só szobák és egyéb sóval kapcsolatos medicinák kiválóan gyógyítják a köhögést, csillapítják az allergiás tüneteket. Nem mellesleg az ízületi húzódásokra és bántalmakra pozitívan hatnak.

Belégzéssel tudjuk gyógyítani az allergiás tüneteket és köhögést, míg a só felmelegítésével vagy éppen lehűtésével tudjuk kezelni az ízületi bántalmakat, úgy hogy azt közvetlenül a fájó területre helyezzük. 

                               

Mi úgy alkottuk meg fekvőinket, hogy kitudjuk venni könnyedén a sóval töltött részt, így nem csak a kutyus, de akár a gazdi  is tudja élvezni jótékony hatásait! Ha van egy alternatíva, amivel tudom támogatni kedvenced életminőségét miért ne próbálnád ki?

 

Francia bulldogoknak, mopszoknak és hasonlóan nehezen lélegző kutyusoknak lényeges javulást hozhat közérzetükben. Idős kutyusoknak pedig több szempontból is érdemes egy ilyen fekvőt választani ízületeik és általános közérzetük javítása szempontjából.

Ami fontos, hogy főzőlapra ne helyezzük az anyagot, sütőbe maximum 50-60 fokon, mélyhűtőbe vagy a napra lehet kitenni a kívánt hatás elérése érdekében. Átmosni és kimosni NEM szabad mert akkor a só feloldódik, ezt figyelembe kell venni a fekhely tisztításánál is, minden esetben ha vízzel takarítjuk vagy mosógépbe mossuk a fekhelyet érdemes kiszedni belőle a sóval töltött zsákocskát.

Reméljük nektek is beválnak a só természetesen pozitív hatásai!

Használjátok egészséggel!

Egyéni összegű pénz adományt szeretnék küldeni

Ft